Pages

Ja voittaja on...

Lähettänyt Ceraci , tiistai 30. huhtikuuta 2013 11:10

En ole unohtanut arvontaa, vaan aika on kulunut blogistanian ulkopuolella. Elämä häiritsee bloggausta. Vai miten se menikään... :D

Nyt on Isoveikan avustuksella arvottu voittajat pipolle ja rätille.


Pipon voittajaksi valikoitui...



Onnea Miimuska!


Ja tiskirätin saa keittiötään sulostuttamaan...




Onnea Päivi!

Ottakaahan voittajat yhteyttä osoitteeseen ceraci@gmail.com niin saadaan palkinnot matkaan. :)

Huhtikuun SNYpaketti

Lähettänyt Ceraci , tiistai 16. huhtikuuta 2013 10:23

Sain jo viime viikon lopulla pakettini haettua kotiin, mutta koneella ei ole kerinnyt kamalasti istua. Nytpä sitten pääsen esittelemään tämän, kun sain Pikkutytsyn nukkumaan päikkäreitä.

Tämän kertainen paketti oli väriltään sininen. Se sisälsi kaksi kerää sukkalankaa ja ohjeita sukkiin, origamipaperia ja -taitteluohjeita (on muuten vähän aikaa, kun olen origamijuttuja tehnyt, kiva päästä vähän verryttelemään muistia ja taitoa), Moda-lehden, valassaippuan, namuja Viimalle ja suloisen koirakortin terveisineen.


Kiitos kovasti kivasta paketista salaiselle ystävälleni! Viimakin kiittää omasta osuudestaan. ;) Namut maistuivat kuulemma herkullisilta. Sukkalangat pääsivät aloitettavien jonoon ja Modastakin bongasin pikaisella selauksella pari toteutuksen arvoista juttua.

Nyt on minulla puikoilla jättiprojekti (mun mittakaavassa), joka on kohtapian valmis, kun vaan kerkeisin istumaan puikot kädessä sohvalla pari tuntia (ja tietty päättelyt ja pingottaminen vielä lisäksi). Sen jälkeen on taas mietinnän paikka mitä sitä sitten alottaisi. Nykyään kun koitan tehdä niin, että vanha valmiiksi ennen uuden aloittamista. Muuten niitä aloitettuja on vaikka kuinka paljon. :D Viime vuoden kyjyilystä niitä aloituksia on edelleen tuolla jemmassa.

 Arvonta on muuten käynnissä vielä tämän viikon loppuun, kannattaa käydä katsastamassa. :)

Nyt on aika...

Lähettänyt Ceraci , perjantai 12. huhtikuuta 2013 10:27

...arpoa!


Koska viime aikoina olen tehnyt useammankin kevätpipon, ajattelin että voittaja saisi myös itselleen/lapselleen sellaisen. En tehnyt valmiiksi mitään, vaan voittajan kanssa sitten sovitaan väristä, kuosista ja onko rusettia vai ei. Tässä muutama mallipipo, rusettipipo ja perhospipo ovat aikuisen kokoa, helikopteripipo on Isoveikalle (py 54cm).


Viikolla tein myös tilausta Susannan työhuoneelle ja tilasin sen verran monta tiskirättiä, että taidan tämän Leivoskekkerit-rätin laittaa toiseksi palkinnoksi.


Arvonnan säännöt ovat tällä kertaa ne perinteiset:

- 1 arpa kommentoinnista
- toinen arpa lukijapaneeliin kuulumisesta
- kolmas arpa, kun edellisten lisäksi linkittää ylimmän kuvan omaan blogiinsa

Ilmoita kommentissa monellako arvalla osallistut. Ja anonyymit: jättäkää erottuva nimimerkki tai mielellään vaikka s-postiosoite, niin ei mene henkilöt sekaisin. :) Jos haluat tavoitella erityisesti jompaa kumpaa palkintoa, niin sano siitäkin kommentissasi. Kumpaankin palkintoon lisään vielä pikku yllärin. ;) Aikaa osallistua arvontaan on ensi viikon sunnuntaihin (21.4.) saakka.

Pilkkuja, pilkkuja...

Lähettänyt Ceraci , torstai 11. huhtikuuta 2013 22:59

Pikkutytsyn päikkärit käytin tänään hyödyksi ja ompelin välillä hiukan jotain. Eri kangasvaihtoehtoja pyörittelin hetken aikaa käsissäni ja kun musta trikoo oli liian vähissä, niin kankaiksi valikoitui viininpunainen ja musta-valkopilkullinen trikoo. Tarpeeseen tulivat nämäkin ja olivat loppuillan käytössäkin. Arvaatko mikä tämä on?



No puolipotkarithan ne:


Kaavana käytin Ukuli-blogin potkareitten kaavaa, joskin melko rankalla kädellä muokattuna. Ja vielä kaipaa lisää muokkaamista. Olen alkuperäisestä muokannut lahkeisiin lisää leveyttä ja jalkaterän päällisen olen tehnyt yhtenä osana. Ehkä tästä johtuen (?) en saanut vieläkään kantapäätä asettumaan kunnolla, seuraaviin säädän sitten vielä sitä. Sitten taitaakin olla aika passelit meidän neidille. Pari senttiä on housuissa liikaa pituutta, mutta äkkiähän tuo kasvaa, ovatpa ainakin pitkäikäisemmät näin. Yhdet aikaisemmat olen tällä kaavalla tehnyt, mutta nekin taitavat olla vielä kokonaan kuvaamatta.

Sovituskuviakin yritin saada, mutta heti kun Tytsy näkee kädessäni kameran, on ryömimissuunta suoraan kohti. Ja näistä kun olisi kiva saada sitä kuvaa takapuoleltakin. :D

Sula pian pois lumi

Lähettänyt Ceraci , sunnuntai 7. huhtikuuta 2013 00:41

Perjantaina kävin Piha- ja puutarhamessuilla katselemassa ja keräilemässä ideoita omalle pihalle. Multasormea syyhyttäisi jo, mutta paikoitellen on vielä yli puoli metriä lunta. Plääh. Onneksi on alkanut sentään näyttää jo hiukan lupaavalta, kun keskipiha on jo melkein sulanut ja kuiva. Ehkä se kevät sieltä tulla jolkottaa. Isoveikan kanssa ollaan siemeniä jo pari viikkoa pistetty multaan, tuloksiakin on nähtävissä jo.


Messuilla näin kukkasien lisäksi aivan ihanan keinustuolin. Voi, tuollaisen haluaisin. Ei minulla ole sisälläkään, mutta voin vaan kuvitella kuinka kiva olisi pihalla istuskella neulomassa ihan oikeassa puutarhakeinutuolissa.


Viimeksi kun kävin kontissa, niin meinasin jo ostaa sisälle keinutuolin. Tuo akvaario lähtee tuosta olohuoneen nurkasta, niin siihen tulisi tilaa. Jos hommaisinkin kirjahyllyn sijasta keinutuolin. :D Vaikka tulisi se kirjahylly/vitriinikin tarpeeseen, ei meillä liikaa säilytystilaa ole. Työhuoneen ainoa kirjahylly tuskailee ja huokailee painonsa alla. Siitä pitäisi pistää jotain kirjoja vaikka kiertoonkin, kun ei niitä luettua tule. On vaan niin vaikea luopua kaikista ihanista ja rakkaista kirjoista. Jokaisella on oma tarinansa ja syynsä miksi ovat eksyneet hyllyyni.

7000 sivulatauksen raja tuli muuten tunti sitten täyteen. Vieläkään en ole arvontapalkintoa keksinyt (tai oikeastaan en ole kerennyt edes miettimään), joten ehdotuksia otetaan edelleen vastaan. :)

Nyt kuitenkin taidan painua nukkumaan. Väsyttää, kun viime yö meni valvomiseksi. Onneksi, kerrankin, Pikkutytsy yllätti ja nukkui yli kahdeksaan. Normaali heräämisaika on ollut kuuden ja seitsemän välillä tässä viime aikoina. Meillä on ollut univaikeuksia viime aikoina, kun yötissittely lopetettiin. Viime viikolla sorruin ja aloitettiin se sitten uudestaan. Ja nyt yritetään taas lopettaa. Hermoja raastavaa puuhaa.